Kawasaki tegen discriminatie

Kawasaki Z650 RS

Als enige telg in de Kawasaki 650-familie moest de Z650RS het tot nog toe zonder tractiecontrole stellen. Nu heeft Kawasaki blijkbaar vastgesteld dat ook retrorijders niet langer spuwen op elektronische rijassistentie, waarop men besloot een einde te maken aan deze vorm van intrafamiliale discriminatie. De kans dat een Z650RS met een highsider het einde van zijn bestaan markeert wordt dus weer wat kleiner.

Kawasaki Z650 RS

In datzelfde kader: nadat het leeuwendeel van de Kawasaki line-up al nieuwe kleuren voor 2024 aangemeten kreeg, werd nu ook de Ninja 1000SX in het nieuw gestoken. Vanaf eind oktober is de Ninja 1000SX bij de dealer te vinden in drie nieuwe kleurstellingen: Metallic Diablo Black / Metallic Phantom Silver / Metallic Carbon Gray, Metallic Matte Graphite Gray / Metallic Diablo Black met rode accenten en Emerald Blazed Green / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Metallic Diablo Black.

Kawasaki Ninja 1000SX

De Kawasaki Z900RS en Z900 RS SE zijn eveneens vanaf eind deze maand in de showroom te zien, en wel in de kleuren Candy Green Yellow Ball en Metallic Diablo Black voor de gewone, en Metallic Diablo Black Yellow Ball voor de Z900RS SE.

Kawasaki Z900RS SEDeel

Gerelateerde artikels

Quadlock

Producttest: QUADLOCK

Zonder brood, water en smartphone is de mensheid gedoemd uit te sterven, het zij zo. Ook de accessoireshandel in telefonie beleeft gouden tijden, dus ook