Kawasaki Ninja ZX-4RR Druijff Racing Specials

Ninja ZX-4RR Druijff Racing Special

Na de Racing-pakketten voor de Ninja ZX-6R 636 kon de ZX-4RR natuurlijk niet achterblijven, en dus deed Druijff Racing als officiële partner voor Kawasaki Nederland wat het moest doen: drie Druijff Racing Special (DRS) uitvoeringen bedenken voor de ZX-4RR, die uiteraard uitsluitend voor circuitgebruik bedoeld zijn.

Ninja ZX-4RR DRS Track
Standaard ZX-4RR voorzien van een onbespoten racekuip en ontdaan van verlichting en andere overbodige zaken voor circuitgebruik. Een perfect instapmodel voor de liefhebber van circuitdagen die een betaalbare en betrouwbare motor zoekt.

Prijs: € 9.599,- incl. BTW (€ 7.933,- excl. BTW en BPM)

Ninja ZX-4RR DRS Race
Onbespoten racekuip, raceruit, compleet RVS uitlaat systeem met stille demper en bijbehorende ECU-mapping, aangepaste vertanding, stuuruitslagbeperkers, blokprotectie, radiateurprotectie, stalen remleidingen zonder ABS, remhendelprotectie en borgbouten voor remklauwen en oliestop, vering aangepast op gewicht.

Prijs: € 11.999,- incl. BTW (€ 9.916,53 excl. BTW en BPM)

Ninja ZX-4RR DRS Pro
Bevat het Race-pakket, uitgebreid met geselecteerde onderdelen om een competitief pakket te bieden voor een hoog niveau. Opgebouwd met de volgende onderdelen: racetankdop, veringpakket met race-voorvorkcartridges en achterschokdemper, stuurdemperkit, race-rem/schakelset, verstelbare clip-ons, contactslot verwijderd, MWR raceluchtfilter, racemapping, vaste wielbussen, lichtgewicht accu en 17 mm rempomp.

Prijs: € 15.999,- incl. BTW (€ 13.222,31 excl. BTW en BPM)

Alle pakketten zijn uiteraard naar wens aan te passen. De DRS uitvoeringen van de Ninja ZX-4RR worden geleverd zonder kentekenregistratie en zijn uitsluitend voor circuit- en racegebruik. Neem voor meer informatie contact op met Druijff Racing of loop langs in de winkel.

Ninja ZX-4RR Druijff Racing Special

Deel

Gerelateerde artikels