Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner Druijff Racing. Precies daarom heeft Druijff Racing drie pakketten samengesteld voor de Ninja ZX-6R 636 – die uiteraard uitsluitend voor circuitgebruik bedoeld zijn.

Ninja ZX-6R Druijff Racing Tack Special
Standaard ZX-6R voorzien van een onbespoten racekuip, ontdaan van verlichting en andere overbodige zaken voor circuitgebruik. Een perfect instapmodel voor de liefhebber van circuitdagen die een betaalbare en betrouwbare motor zoekt.

Prijs: € 12.499,- (€ 10.329,75 excl. BTW en BPM)

Ninja ZX-6R Druijff Racing Race Special
Basispakket voorzien van de noodzakelijke onderdelen om te kunnen deelnemen aan wedstrijden: onbespoten racekuip, raceruit, compleet uitlaatsysteem met stille demper en bijbehorende ECU-mapping, aangepaste vertanding, stuuruitslagbeperkers, blokprotectie, radiateurprotectie, stalen remleidingen zonder ABS, teenbeschermer, remhendelprotectie, regenachterlicht, explosafe, borgbouten voor remklauwen en oliestop, en aangepaste veringinstellingen.

Prijs: € 15.999,- (€ 13.222,32 excl. BTW en BPM)

Ninja ZX-6R Druiff Racing Pro Special
Bevat het RACE-pakket uitgebreid met geselecteerde onderdelen om een competitief pakket te bieden voor een hoog niveau. Opgebouwd met de volgende onderdelen:  veringpakket met gesloten cartridges en race-achterschokdemper, stuurdemper, race-rem/schakelset, verstelbare clip-ons, contactslot verwijderd, snelgas, MWR raceluchtfilter, racemapping ECU en aangepaste quikshifter, vaste wielbussen, remklauwsteun, lichtgewicht accu, 19 mm rempomp en Motomaster racing remschijven.

Prijs: € 22.999,- (€ 19.007,40 excl. BTW en BPM)

Alle pakketten zijn naar wens aan te passen. De DRS uitvoeringen van de Ninja ZX-6R 636 worden geleverd zonder kentekenregistratie en zijn uitsluitend voor circuit- en racegebruik. Neem voor meer informatie contact op met Druijff Racing of loop langs in de winkel.

Erwin Druijff Kawasaki

Deel

Gerelateerde artikels

Alpinestars

Hoe doen ze het: Alpinestars

In de serie ‘Hoe doen ze het?’ trekken we iedere maand naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt