IXS Season Heat ST

IXS Heat Season ST

Wat? Verwarmde handschoenen gecombineerd met een slimme app. Beter zo dan omgekeerd, denken wij dan.

Waarom? Omdat je kleingeld tellen met koude poten geen lachertje is. En omdat handschoenen ook een app verdienen, nondeju!

Hoe werkt het? Jawel, dames en heren, komt dat zien, komt dat zien! Na de app om het rendement van je zonnepanelen te controleren en de app waarmee je moeiteloos het goedkoopste beleg in de Aldi vindt, is er nu een app die de verwarming in je motorhandschoenen aanstuurt. Elke app vergemakkelijkt je bestaan en dat geldt uiteraard ook voor de Clim8 app. Je stelt vooraf in hoe warm je handjes moeten zijn en vanaf dan doet het systeem de rest. De sensoren in de handschoenen monitoren immers de temperatuur. Koelen je knuisten af, dan schakelt de verwarming in de handschoenen zichzelf aan tot je handen weer op de gewenste temperatuur zijn. Aan het einde van je motorrit gaan de handschoenen vanzelf in slaapstand om niet onnodig energie te verbruiken.

Meer info: ixs.com

Deel

Gerelateerde artikels

Ducati DesertX Rally

Ducati introduceert DesertX Rally

Met de slogan ‘Race Wilder’ – een mens moet íets verzinnen – lanceert Ducati een Rally-versie van de DesertX, die op een aantal cruciale punten

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd