Intermot Keulen geannuleerd

Vandaag heeft de organisatie van de Intermot in Keulen, de tweejaarlijkse motorbeurs in Keulen, bekend gemaakt dat het geplande event (6-10 oktober) dit jaar niet zal doorgaan. Het hoeft daarbij niet gezegd dat de hele corona-heisa aan de grondslag ligt. Het is onmogelijk om het grote aantal bezoekers op voldoende afstand van elkaar te houden, laat staan alles smetvrij te houden.

Er wordt evenwel een digitaal platform aangeboden waarop constructeurs nieuwigheden zullen kunnen promoten, maar dat is uiteraard niet hetzelfde als fysiek op een motor kunnen gaan zitten en aanschouwen.

Of andere beurzen wel nog zullen doorgaan, daarbij denken we aan de Eicma in Milaan of Brussel, valt nog af te wachten. Waarbij alles af zal hangen van hoe de hele virale toestand evolueert.

Deel

Gerelateerde artikels

Bimota Tesi H2

Kort getest: Bimota Tesi H2

Door het verrassende samenwerkingsverband met grootmacht Kawasaki, zag het exclusieve Bimota zijn kans schoon een eigen archeologische vondst af te stoffen, de Tesi-naafbesturing uit de

GASGAS Espargaro Portimao test 2023

Wie is … GASGAS ?

What’s in a name: het gaat hard voor GASGAS sinds het merk in 2020 aankondigde de race-activiteiten uit te breiden naar het asfalt met een