Inschrijvingen MX for Kids geopend!

In de geest van ‘jong geleerd is oud gedaan’, kan je je koters vanaf heden inschrijven voor MX for Kids – een unieke jeugdopleiding die kinderen tussen 6 en 12 op een speelse en verantwoorde manier laat kennismaken met motorcross. Op zaterdag 4 juli vinden de eerste sessies plaats in Lommel, het mekka van de crosswereld in de Lage Landen.

Inschrijven kan via deze link. Na de eerste inschrijving kan je opteren voor losse deelnames aan 49 euro per sessie, kiezen voor een pakket van drie sessies (139 euro) of meteen voor een volledige reeks inschrijven (10 sessies) voor een schappelijke 374 euro. Opgelet, de korting van 10 euro die geldt voor de eerste sessie wordt verrekend bij het afrekenen.

Heb je nog vragen? Check dan de website van MX for Kids.

MX for Kids Kalender 2020

Zaterdag 4 juli – Lommel
Vrijdag 17 juli – Olmen
Zaterdag 25 juli – Lille
Woensdag 5 augustus – Mol
Vrijdag 21 augustus – Olmen
Zaterdag 29 augustus – Zolder
Zaterdag 5 september – Lommel
Zaterdag 12 september – Genk
Zaterdag 26 september – Lille
Zaterdag 10 oktober – Genk

MX for Kids is een initiatief van de VMBB, met steun van Sport Vlaanderen, de Vlaamse circuiteigenaars, Yamaha, Husqvarna, KTM en Motorsport Future.

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er

KicXblog middelvinger

De middelvinger

De krokussen staan in bloei, de lammetjes springen door de wei, het sompige moeras (voorheen tuin) is eindelijk doorwaadbaar en de dijken worden stuk voor