Indian updates voor 2022

Middels wat welgemikte rooksignalen bereikten ons de 2022-updates van Indian. Geen nieuwe modellen vooralsnog, maar wel nieuwe kleuren voor het cruiser-, bagger- en touring-gamma. Het gaat om Quartz Silver en Indy Red, met binnen dat palet nog een aantal aparte tinten.


Zo kan je de Indian Scout nu in Silver Quartz Smoke bestellen, de Scout Bobber in Titanium Metallic, of Silver Quartz op de Scout Bobber Twenty. Los van die kleuren krijgt de Scout ook nieuwe opties. Zo is er een nieuw duozadel, nieuwe, sportievere achterveren of de zogeheten Pathfinder-koplamp met adaptieve ledverlichting die zich aanpast aan je hellingshoek, zodat je dus ook in het donker nog beter de apex kan scalperen, als het ware. Wie beter zichtbaar wil zijn kan ook de Saddlebag ledlichten monteren, wat er eigenlijk op neerkomt dat je de ledstrip onder je zadel kleeft zonder gaten te boren. Handig.


Wie al eens met z’n Indian op reis vertrekt, kan voortaan kiezen uit een heel assortiment ‘Spirit Lake’-bagage, die je afzonderlijk of samengesteld kan gebruiken en die zich op de passagierszit of sissybar laat monteren.

Ook de Indian Challenger krijgt extra opties, zoals de Hard Lower Fairings die meer windbescherming bieden. Er kunnen additionele opbergvakjes aan toegevoegd worden, of optionele speakers. Deel

Gerelateerde artikels

daytona

Hoe doen ze het: daytona

In de reeks ‘Hoe maakt u het?’ trekken we telkens naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt wordt.

[