Indian 2024 nieuwtjes: FTR x 100% Carbon en Challenger Elite

Indian FTR 100% Carbon R

Eerder kleine onthullingen bij Indian op de EICMA: een samenwerking met MX-merk 100 %, de Challenger krijgt er een Elite-versie bij en het PowerBand audiosysteem voor de bagger- en tourermodellen kreeg een stevige make-over; dat vat het wel zo’n beetje samen.  

FTR x 100% R Carbon
Indian slaat de handen in elkaar met bekende MX-merk 100% voor een limited edition van de FTR, meer bepaald van de R Carbon-versie. Springt meteen in het oog: de Blue Candy carbon tank, koplampkapje, duozitkapje en spatbord; en de rode accenten rondom. Tegelijk met de FTR x 100% R Carbon – gelimiteerd op 400 exemplaren, waarvan er 250 Amerikaanse bodem zullen verlaten – wordt een Indian x 100% kledinglijn gelanceerd. Voor de überhippe vogels, quoi.

Indian FTR 100% Carbon R

Indian Challenger Elite
Ook de Indian Challenger Elite wordt in beperkte oplage geproduceerd, 325 exemplaren om precies te zijn. De Elite moet een meer eh, elite versie zijn van de Challenger en omvat onder meer elektronisch instelbare vering, drie rijmodi (Tour, Standard en Sport), adaptieve koplamp, verwarmde handvatten, zadeltasverlichting (jawel), en een custom zadel en floorboards. De Challenger Elite is standaard uitgerust met het volledig herziene PowerBand Audio-systeem dat naast een nieuw design ook intuïtievere bediening aangemeten kreeg.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan