Honda surft Wheels and Waves binnen met 7 custom minibikes

Honda minibike custom

Waar Honda vorig jaar met 10 custom Rebels neerstreek op Wheels and Waves, is het merk dit jaar aanwezig met zeven minibikes uit even veel Europese landen. De kleintjes zijn telkens het resultaat van een creatieve samenwerking tussen een jonge artiest en een ervaren motorbouwer.

Dit weekend heeft in Biarritz opnieuw het populaire motorfestival Wheels and Waves plaats. Net als de voorgaande jaren organiseert Honda een Honda Customs-verkiezing en dit keer koos het merk voor minibikes als basis. Honda nodigde zeven jonge artiesten uit om samen te werken met gevestigde motorbouwers. De twee Daxen, twee MSX125 Groms en drie Monkeys zullen nog tot zondag 25 juni tentoongesteld staan.

Er kan worden gestemd via een online poll op de dedicated Honda Customs website, op diezelfde website kan je alle inzendingen in detail bekijken en meer te weten komen over de bouwers. Stemmen kan nog tot 31 augustus.

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij