Honda lanceert drie-optiesprogramma

In een wereld in verandering, om er maar eens een bankslogan bij te halen, gaan merken steeds inventiever om met financieringsmogelijkheden. Zo lanceert Honda nu een nieuw drie-optiesprogramma, volgens het merk zelf ‘een nieuwe manier om motorbezit te benaderen’.

Naast de traditionele financieringsopties introduceert Honda dus een nieuwe manier om een motorfiets aan te schaffen: met het driekeuzeprogramma kan je de motor na twee, drie of vier jaar terugbrengen naar de dealer, inruilen of definitief houden. De financiële voorwaarden worden vastgelegd op het moment van de aankoop, de wederverkoopwaarde wordt bepaald in het basiscontract. Met andere woorden: er hoeft geen koper te worden gezocht en er zijn geen risico’s in verband met een fluctuerende vraag of – ook niet onbelangrijk dezer dagen – veranderingen van de wetgeving.

“De reputatie van het merk, de betrouwbaarheid, nu vergezeld van 5 jaar garantie, zorgt ervoor dat Honda-motoren een hoge inruilwaarde hebben: 60 % gegarandeerde inruilwaarde na twee jaar, 50 % na drie jaar, 45 % na 48 maanden. Deze kleine waardedaling maakt de maandelijkse betalingen of bijzonder aantrekkelijk. Op die manier betaalt u niet voor de motorfiets zelf, maar voor het gebruik ervan”, aldus Honda.

Meer info vind je bij de dealer of op de Honda-website.

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki GSX-8R

Kort getest: Suzuki GSX-8R

Na jarenlange focus op naked bikes nemen meer en meer merken plots een sportieve allrounder op in de line-up. Geen hardcore supersport maar een naked

Classic Superbike Roadtrip

KicX Classic Superbike Roadtrip 2024!

Zorg dat je erbij bent, 13 t/m 15 september organiseert KicXstart de eerste editie van de Classic Superbike Roadtrip! Drie dagen sturen, knallen, lachen en

[