Honda lanceert drie-optiesprogramma

In een wereld in verandering, om er maar eens een bankslogan bij te halen, gaan merken steeds inventiever om met financieringsmogelijkheden. Zo lanceert Honda nu een nieuw drie-optiesprogramma, volgens het merk zelf ‘een nieuwe manier om motorbezit te benaderen’.

Naast de traditionele financieringsopties introduceert Honda dus een nieuwe manier om een motorfiets aan te schaffen: met het driekeuzeprogramma kan je de motor na twee, drie of vier jaar terugbrengen naar de dealer, inruilen of definitief houden. De financiële voorwaarden worden vastgelegd op het moment van de aankoop, de wederverkoopwaarde wordt bepaald in het basiscontract. Met andere woorden: er hoeft geen koper te worden gezocht en er zijn geen risico’s in verband met een fluctuerende vraag of – ook niet onbelangrijk dezer dagen – veranderingen van de wetgeving.

“De reputatie van het merk, de betrouwbaarheid, nu vergezeld van 5 jaar garantie, zorgt ervoor dat Honda-motoren een hoge inruilwaarde hebben: 60 % gegarandeerde inruilwaarde na twee jaar, 50 % na drie jaar, 45 % na 48 maanden. Deze kleine waardedaling maakt de maandelijkse betalingen of bijzonder aantrekkelijk. Op die manier betaalt u niet voor de motorfiets zelf, maar voor het gebruik ervan”, aldus Honda.

Meer info vind je bij de dealer of op de Honda-website.

Deel

Gerelateerde artikels

Ducati DesertX Rally

Ducati introduceert DesertX Rally

Met de slogan ‘Race Wilder’ – een mens moet íets verzinnen – lanceert Ducati een Rally-versie van de DesertX, die op een aantal cruciale punten

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd

[