Honda CB650R en CBR650R opgefrist

Goed nieuws voor de viercilinderliefhebbers onder ons, de CB650R en CBR650R gaan nog een rondje door en krijgen voor 2023 een nieuw kleurenpalet toebedeeld. De komst van de nieuwe Hornet betekent dus nog niet de gevreesde exit voor de CB(R)-range.

CB650R
Ook weer niet zo heel gek, de CB650R was immers Honda’s bestverkochte motorfiets in 2021 en staat op de tweede plaats (na de Africa Twin) in de verkoopgrafiek van 2022. Die zet je niet zomaar bij het grofvuil.


Voor 2023 zal de Neo Sports Café middenklasser, zoals Honda de CB voluit noemt, in twee geheel nieuwe kleuren op de markt komen: Matt Dim Grey Metallic en Matt Gunpowder Black Metallic. Die laatste gaat voor een ‘stealth’-look, met volledig zwarte details, inclusief klep- en carterdeksel, vorkpoten, zijpanelen, hendels en voetsteunen. De Candy Chromosphere Red en Matt Jeans Blue Metallic blijven in de line-up.


CBR650R
De CBR650R profiteert ook van een opfrisbeurt voor 2023. Nog steeds verkrijgbaar in zowel Grand Prix Red als Matt Gunpowder Black Metallic, krijgen beide kleuren voor 2023 nieuwe zwarte carterdeksels en klepdeksels, evenals bijgewerkte graphics.


Het Matt Gunpowder Black Metallic-kleurenschema heeft nieuwe blauwe highlights op de benzinetank en kont, en een rode monoshock. De Grand Prix Red wordt geleverd met een nieuw zwart voorspatbord en bellypan en een rood Honda-logo dat mooi bij de rode monoshock past.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner