Peter Hickman en Gas Monkey Garage gaan voor winst in de 2022 IOM TT

Goed nieuws voor alle TT-fans: de 2022-editie heeft onlangs groen licht gekregen, van 29 mei tot en met 10 juni wordt er weer getraind en geracet op het beruchte eiland.

Nog groener is de BMW M 1000 RR van ronderecordhouder Peter Hickman in de kleuren van Gas Monkey Garage, de wereldbekende autocustombouwer uit de hitserie ‘Fast N’ Loud’ op Discovery Channel. Met vijf overwinningen en veertien podiumplaatsen gaat de 34-jarige Hickman – die nog steeds de snelste nieuwkomersronde ooit op zijn naam heeft staan – de wedstrijd in als de onbetwiste favoriet.


Gas Monkey Garage wil zich met deze samenwerking nog meer profileren als een ‘global brand’, maar ook de motorsport zal ongetwijfeld nog nieuwe zieltjes winnen bij de miljoenen volgers op de social media van Gas Monkey.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.