GPmanager: Rijderswissel tot en met 7 augustus!

Heb je ook een team (of meerdere) in de MotoKicX GPmanager? Dan weet je dat de MotoGP nu even zomerpauze houdt, hét moment om als teammanager je team eens goed door te lichten. Zet Marc Márquez in de tweede helft van het seizoen zijn stijgende lijn voort? Gaan de meest lucratieve coureurs van vorig jaar – Franco Morbidelli, Joan Mir, Marco Bezzecchi en Sam Lowes – hun naam nog eer aandoen? Of heb je budget om twee tegenvallende rijders in te ruilen voor dé verrassingen van dit seizoen, Pedro Acosta en Raúl Fernandéz?

Zowel in 2019 als in 2020 maakte de winnende teammanager gebruik van een geniale teamwissel tijdens de zomerstop. Dus pak die rekenmachine en becijfer wat jouw team nog kan doen met twee nieuwe rijders. Tot zaterdag 7 augustus 12:00 uur mag je maximaal twee rijders van je team inwisselen voor andere coureurs uit dezelfde klasse. Om gebruik te maken van deze eenmalige optie om je teamsamenstelling te wijzigen, betaal je € 2,95 inschrijfgeld. Kijk snel op gpmanager.kicxstart.nl!

Johann Zarco zet handtekening op hoofdprijs

Leuk detail: daags voor de Asser TT kwam Johann Zarco op de koffie bij Ducati Zaltbommel voor een exclusieve meet-and-greet, wat natuurlijk ook het uitgelezen moment was om de waarde van de hoofdprijs nog even extra op te hogen. De 848 die aan het einde van het seizoen zal worden overgedragen aan de meest succesvolle teammanager van de GPmanager editie 2021, staat nu te blinken in de showroom in Zaltbommel met de kersverse handtekening van Zarco op de tank. Merci Johann!

© Foto Randy van Maasdijk

© Fotografie header: Henny B. Stern

Deel

Gerelateerde artikels

daytona

Hoe doen ze het: daytona

In de reeks ‘Hoe maakt u het?’ trekken we telkens naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt wordt.