Even mee binnenkijken: de volledig nieuwe Motokicx GP Manager!

Een MotoGP-seizoen nog een pak spannender maken door er wat onderlinge competitie én een fikse prijzenpot aan te koppelen – dat proberen we sinds vorig jaar te doen middels een bloedstollende GP Manager.

Maar alles kan beter. Toegegeven, in sommige gevallen zelfs véél beter. En dus hebben we de Motokicx GP Manager voor 2020 in een prachtig nieuw jasje gestoken, met een pak meer mogelijkheden dan voorheen, leuke subcompetities, een heleboel statistiekjes en inzichten van kenners terzake. Een pareltje, al zeggen we het zelf!

Nog aan het twijfelen of je dit jaar wel zou inschrijven? Neem dan zeker even een kijkje hieronder: we hebben enkele screenshots voor jullie gemaakt, die alvast een tipje van de sluier lichten. Laat maar komen, die GP’s!

Veel speelplezier!
Team Motokicx

 class=
Homepage! Waar wachten jullie nog op? Registreren maarrrrr! De deadline is nog steeds 7 maart 2020, om 14u. Een heel GP-seizoen spelplezier kost amper 5,95 euro.

 class=
Volledig nieuwe interface: kies je teamkleuren, teamnaam en zelfs een avatar in ‘Mijn Profiel’, onder het helmpje in de linker taakbalk! Dankzij dat menu laveer je in no time tussen Instellingen, Jouw Team, Updates, Statistieken, de Racekalender en veel meer.

 class=
Het belangrijkste van al: laat die centen maar rollen! Stel je team samen uit twee rijders uit elke klasse, zonder dat je ‘t budget van 12 miljoen euro overschrijdt.

 class=
Klaar? Dan kan je je aansluiten bij óf zelf een ‘Subleague’ opstarten met vrienden of collega’s, om voor eens en voor altijd duidelijk te maken wie de echte kenner is. (Zie ook hieronder!)

 class=


 class=
Aan statistiekjes geen gebrek: Wie is de meest gekozen rijder van de competitie? Wie is de meest waardevolle rijder? Wie scoorde ‘t meeste punten? Je vindt het allemaal terug onder het ‘taartdiagram’-icoontje.

 class=
Belangrijk nieuws of de pronostiekjes van bekende deelnemers? Die vind je bij Updates, onder het ‘info’-icoontje!

 class=
En natuurlijk… eyes on the prize! Even vergeten waarvoor je speelt? Dan vind je onder het ‘medaille’-logootje de volledige prijzenpot terug. Droomvoer!

Deel

Gerelateerde artikels

daytona

Hoe doen ze het: daytona

In de reeks ‘Hoe maakt u het?’ trekken we telkens naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt wordt.