Ducati Streetfighter V4 Supreme

Ducati Streetfighter Supreme

Ducati staat recent bekend om commerciële samenwerkingen waarin vooral de goedgevulde portemonnee centraal staat en de nieuwste collaboratie met kledingmerk Supreme kan naadloos in dat rijtje.

Bij de Supreme special edition draait het om een Ducati Streetfighter V4 S. De specificaties van de Ducati Streetfighter V4 S Supreme zijn identiek aan de standaard SF, wat betekent dat het enige ‘speciale’ aan deze speciale editie het uiterlijk is.

Ducati Streetfighter Supreme

Sterker, door de bedrijfskleuren van Supreme (rood en wit) onderscheidt deze Special zich zelfs qua uiterlijk niet heel veel van een gewone Streetfighter. Potentiële kopers kunnen wel kiezen voor een selectie speciaal gekozen en ontworpen kledingstukken die perfect bij de V4 Supreme passen.

De collectie is ontworpen door Aldo Drudi en bestaat uit een Dainese racepak uit één stuk, Dainese jack, Arai RX-7 V EVO-helm en Spidi C1 leren handschoenen. Leuk. Maar nu basta.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan