Ducati Panigale V4 R van Troy Bayliss gestolen

Drievoudig WorldSBK-winnaar Troy Bayliss is niet opgezet met het verlies van zijn Panigale V4 R. Het betreft een uniek model, want op deze Panigale kan je een passagier meenemen. De motorfiets werd in Somerton, bij Melbourne, gestolen.

De dief haalde de V4 R uit de racetruck terwijl de chauffeur een douche nam. Volgens Bayliss heeft de crimineel een foute keuze gemaakt, omdat de motor binnenkort een uitgebreide revisie nodig heeft.

Via Twitter lanceerde Bayliss een oproep om wanneer de dief gevonden wordt, hem een lichaamsdeel afhandig te maken. Blijkbaar kan het Bayliss niet schelen in welke staat de motor terug wordt bezorgd, aangezien hij de tip geeft om een borstelsteel door het voorwiel te rammen zodat de dief abrupt tot een stoppie gedwongen wordt.

Deel

Gerelateerde artikels

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat

Indian FTR Sport

Indian lanceert motorverzekering

Het is niks nieuws in motorland, motorverzekering aanbieden – zo kan je onder meer bij Kawasaki en Yamaha je motor verzekeren – en nu springt