Ducati Panigale V4 R van Troy Bayliss gestolen

Drievoudig WorldSBK-winnaar Troy Bayliss is niet opgezet met het verlies van zijn Panigale V4 R. Het betreft een uniek model, want op deze Panigale kan je een passagier meenemen. De motorfiets werd in Somerton, bij Melbourne, gestolen.

De dief haalde de V4 R uit de racetruck terwijl de chauffeur een douche nam. Volgens Bayliss heeft de crimineel een foute keuze gemaakt, omdat de motor binnenkort een uitgebreide revisie nodig heeft.

Via Twitter lanceerde Bayliss een oproep om wanneer de dief gevonden wordt, hem een lichaamsdeel afhandig te maken. Blijkbaar kan het Bayliss niet schelen in welke staat de motor terug wordt bezorgd, aangezien hij de tip geeft om een borstelsteel door het voorwiel te rammen zodat de dief abrupt tot een stoppie gedwongen wordt.

Deel

Gerelateerde artikels

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.