Dit weekend: Bikers’ Festival Spa!

Bikers Festival

Komend weekend, 12 en 13 augustus, gaat op en rond het circuit van Spa-Francorchamps de allereerste editie door van het Bikers’ Festival. En of het de moeite loont om dat weekend af te zakken naar (oké, na Assen!) het mooiste circuit ter wereld!

Het Bikers’ Festival omvat zowel circuitrijden voor oude als nieuwe motoren, een wedstrijd voor klassieke trialmotoren, een enduro-race, een testpark waar je tientallen nieuwe motoren kunt testrijden enzovoort… Meer daarover lees je hier.

Beste van dit alles? Je kan met een flinke korting naar dit motorfeestje, want dankzij de KicXstart promocode verandert de ticketprijs als bij toverslag naar 10 euro per ticket! Alle info daarover vind je hier. Zien we je daar?

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.