Distinguished Gentleman’s Ride 2021

A decade of dapper. Sinds 2012 brengt de Distinguished Gentleman’s Ride wereldwijd rijders op de been om al motorrijdend centen (en extra aandacht) in te zamelen voor prostaatkanker en mentale gezondheid bij mannen. Na een digitale, solo editie vorig jaar koos de organisatie dit jaar weer vol voor een fysiek event – zij het wel met inachtneming van de lokaal geldende maatregelen – op 23 mei.

></p><p>Zoals we al eerder berichtten verhuist de DGR vanaf dit jaar permanent van september naar mei, het gevolg van feedback van deelnemers wereldwijd. In mei is het overal ter wereld namelijk al of nog een leuk (en vooral veilig) rijweertje, in september ligt dat al wat moeilijker. </p><p>Omdat corona nog steeds duchtig roet in het eten gooit en we tegen eind mei nog niet echt beduidend veel beterschap moeten verwachten, voorziet de organisatie <a href=drie verschillende formats. Bij de lokale Belgische en Nederlandse organisaties wordt voorlopig geopteerd voor de ‘Ride Solo’-ride. Houd ook na je inschrijving jouw plaatselijke organisatie goed in de gaten, zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Meer info vind je op de website van de DGR en op de socials van de plaatselijke organisaties.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.