Distinguished Gentlemans Ride 2019

Op zondag 29 september 2019 is het weer van dattum: dan blijven lederen broeken en motorlaarzen in de kast liggen en bolt de voltallige motorwereld op z’n paasbest – lees: maatpak, (vlinder)das en opgeblonken schoenen – de wereld in om aandacht te vragen voor prostaatkanker en (mentale) gezondheid voor mannen, in samenwerking met de jullie vermoedelijk niet onbekende Movember Foundation.

Vorige edities brachten tienduizenden strakgetrimde gentlemen en -women op de been/baan in meer dan 600 wereldsteden en 95 landen, goed voor miljoenen euro’s, dollars en yens voor het goede doel. Ook BelgiĆ« draagt sinds jaar en dag z’n steentje bij, met tien ritten op ons microgrondgebied: Antwerpen, Brugge, Brussel, Chievres, Genk, Gent, Luik, Namen, Roeselare en Doornik zijn ook dit jaar weer van de partij.

De MR-redactie rijdt alvast opnieuw mee in de Gentse parade (zie hieronder voor een geweldige aftermovie van Jari de Brabander), om minstens een steentje bij te dragen om de broodnodige fondsen te helpen werven.

Wil jij ook meerijden – en misschien nog belangrijker – ook een centje bijdragen? Schrijf je dan als de bliksem in via de DGR-website!

https://www.facebook.com/BmcAssenede/videos/2289311947956348/

Deel

Gerelateerde artikels

Brno

Uit de oude doos: Circuit van Brno

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

Indian politie

Politie test Indians

Als toevoeging aan de vloot onopvallende surveillancevoertuigen overweegt het Team Motorondersteuning Politie Landelijke Eenheid de inzet van Indian motorfietsen. Dat lees je goed, het Team