Distinguished Gentlemans Ride 2019

Op zondag 29 september 2019 is het weer van dattum: dan blijven lederen broeken en motorlaarzen in de kast liggen en bolt de voltallige motorwereld op z’n paasbest – lees: maatpak, (vlinder)das en opgeblonken schoenen – de wereld in om aandacht te vragen voor prostaatkanker en (mentale) gezondheid voor mannen, in samenwerking met de jullie vermoedelijk niet onbekende Movember Foundation.

Vorige edities brachten tienduizenden strakgetrimde gentlemen en -women op de been/baan in meer dan 600 wereldsteden en 95 landen, goed voor miljoenen euro’s, dollars en yens voor het goede doel. Ook BelgiĆ« draagt sinds jaar en dag z’n steentje bij, met tien ritten op ons microgrondgebied: Antwerpen, Brugge, Brussel, Chievres, Genk, Gent, Luik, Namen, Roeselare en Doornik zijn ook dit jaar weer van de partij.

De MR-redactie rijdt alvast opnieuw mee in de Gentse parade (zie hieronder voor een geweldige aftermovie van Jari de Brabander), om minstens een steentje bij te dragen om de broodnodige fondsen te helpen werven.

Wil jij ook meerijden – en misschien nog belangrijker – ook een centje bijdragen? Schrijf je dan als de bliksem in via de DGR-website!

https://www.facebook.com/BmcAssenede/videos/2289311947956348/

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R

Kort getest: Kawasaki Ninja ZX-6R

Niet zo heel lang geleden dachten we de laatste supersport toch echt uitgezwaaid te hebben en nu staan de fabrikanten opeens weer in de rij

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er