Diarrhea Planet – Ain’t a Sin to Win

MotoKicX serveert elke donderdag een nummer over of met motoren in de hoofdrol. Deze week: Diarrhea Planet met ‘Ain’t a Sin to Win’.

De garagepunkers van het in 2018 gesplitte Diarrhea Planet presenteren zichzelf niet verwonderlijk als een funband die z’n popsongs door een filter van punk en heavy metal trekt. Inspiratie zoeken ze bij übergitaargod Jimi Hendrix tot ‘t stevigere werk van metalbands als Dokken. In ‘Ain’t a Sin to Win’ heeft het zestal uit Nashville het over een motorrace tegen niemand minder dan … Jezus. Jawel.

It ain’t a sin, if you win
Ripping through the streets of heaven
It ain’t a sin, if you win
Tearing up the streets of gold
On a Suzuki, Harley, Indian,
Sweet baby Jesus, do you want to race?

Een paar tellen motorgeluiden, een muur van vier gitaren, één knappe solo en een rist lyrics die net als de bandnaam helemaal nergens op slaan. Nog vragen? Je moest ‘m al aan ‘t downloaden zijn! “Motorbike! In heaven!”

Fotografie header: Archief A. Herl

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R

Kort getest: Kawasaki Ninja ZX-6R

Niet zo heel lang geleden dachten we de laatste supersport toch echt uitgezwaaid te hebben en nu staan de fabrikanten opeens weer in de rij

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er