Daar is ‘ie dan: de eerste officiële trailer voor Long Way Up (video)

We hebben er omwille van omstandigheden – corona, what else? – best lang op mogen wachten, maar het avonturiersduo Ewan McGregor en Charley Boorman’s is helemaal terug. Het tweetal trok er eerder uitgebreid op uit tijdens Long Way Round (2004, Londen naar New York) en Long Way Down (2007, Schotland naar Zuid-Afrika), maar besliste dat ze nog niet waren uitgereisd. Op hun nieuwe expeditie, Long Way Up genaamd, trekken McGregor en Boorman van het zuidelijkste puntje van Argentinië tot in Los Angeles. En dat staat uiteraard op tape.

Deden ze dat voorheen met een stel Beierse verbrandingsmotoren onder de billen – BMW R1150GS’en – dan besloten ze om dit keer een extra uitdaging aan de trip toe te voegen en volledig elektrisch te gaan: het duo vertrok op twee Harley-Davidson LiveWires. Uiteraard met de nodige aanpassingen om het onherbergzame terrein van Zuid- en Centraal-Amerika de baas te kunnen, maar de actieradius blijft uiteraard wel even een issue… Uiteindelijk klokten de twee af op bijna 21.000 kilometer.

 class=

Op vrijdag 18 september gaan de eerste drie afleveringen in première op Apple+ TV, waarvoor je uiteraard wel even moet registreren. Kijken kan vervolgens via de Apple TV app voor iPhone en iPad, via je Apple TV, iPod touch, Mac, en enkele smarttv’s. Of gewoon op eender welk toestel via tv.apple.com. Een maand kijken kost 4,99 euro – maar je kan je ook registreren voor een weekje gratis proberen. En als je die week goed inplant, pik je dus alvast de eerste drie afleveringen gratis mee… Of je wacht gewoon twee maand langer, en bingewatcht de elf afleveringen al even gratis op één namiddagje, uiteraard.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner