Daar is ‘ie dan: de eerste officiële trailer voor Long Way Up (video)

We hebben er omwille van omstandigheden – corona, what else? – best lang op mogen wachten, maar het avonturiersduo Ewan McGregor en Charley Boorman’s is helemaal terug. Het tweetal trok er eerder uitgebreid op uit tijdens Long Way Round (2004, Londen naar New York) en Long Way Down (2007, Schotland naar Zuid-Afrika), maar besliste dat ze nog niet waren uitgereisd. Op hun nieuwe expeditie, Long Way Up genaamd, trekken McGregor en Boorman van het zuidelijkste puntje van Argentinië tot in Los Angeles. En dat staat uiteraard op tape.

Deden ze dat voorheen met een stel Beierse verbrandingsmotoren onder de billen – BMW R1150GS’en – dan besloten ze om dit keer een extra uitdaging aan de trip toe te voegen en volledig elektrisch te gaan: het duo vertrok op twee Harley-Davidson LiveWires. Uiteraard met de nodige aanpassingen om het onherbergzame terrein van Zuid- en Centraal-Amerika de baas te kunnen, maar de actieradius blijft uiteraard wel even een issue… Uiteindelijk klokten de twee af op bijna 21.000 kilometer.

 class=

Op vrijdag 18 september gaan de eerste drie afleveringen in première op Apple+ TV, waarvoor je uiteraard wel even moet registreren. Kijken kan vervolgens via de Apple TV app voor iPhone en iPad, via je Apple TV, iPod touch, Mac, en enkele smarttv’s. Of gewoon op eender welk toestel via tv.apple.com. Een maand kijken kost 4,99 euro – maar je kan je ook registreren voor een weekje gratis proberen. En als je die week goed inplant, pik je dus alvast de eerste drie afleveringen gratis mee… Of je wacht gewoon twee maand langer, en bingewatcht de elf afleveringen al even gratis op één namiddagje, uiteraard.

Deel

Gerelateerde artikels

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat

Indian FTR Sport

Indian lanceert motorverzekering

Het is niks nieuws in motorland, motorverzekering aanbieden – zo kan je onder meer bij Kawasaki en Yamaha je motor verzekeren – en nu springt