Brabus 1300 R Masterpiece Edition

BRABUS 1300 R Masterpiece Edition

Onder de noemer ‘geld moet rollen’ duwt BRABUS er een letzte Ausgabe van de peperdure 1300 R specials uit, gemaakt op basis van de KTM 1290 Super Duke R EVO. Deze Masterpiece Edition moet het orgelpunt vormen van de exclusieve serie.

De wereldpremière vond plaats op de Monaco Yacht Show eind september, dat zegt misschien al wat, en de oplage is extreem beperkt tot twee keer 25 units in de kleuren Onyx Black of Diamond White. Kost in Duitsland (al) 49.900 euro. Dan moet je hier dus nog even BPM aftikken. Nou, sterkte.

BRABUS 1300 R Masterpiece Edition

Geld moet rollen, maar te duur om mee te rijden denk je dan? Neen, maar wel te zeldzaam, aldus Brabus dat de Masterpiece Edition promoot met de slogan ‘too rare to ride’. Lekker bescheiden … net als onderstaand filmpje waaruit moet blijken dat de Brabus eigenlijk alleen bedoeld is voor überhippe rijke vogels die de hele dag niks anders te doen hebben dan door hun riante, met de juiste kunstboeken bestrooide woning te struinen en contemplatief in de verte te staren. Mocht je tot die selecte club behoren, je kunt de Brabus 1300 R Masterpiece Edition hier bestellen.


Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan