Bell Moto-3 ATWYLD

Bell Moto-3 Atwyld

Helmenmerk Bell ging voor het nieuwste design van hun Moto-3 een samenwerking aan met ATWYLD, een Amerikaans motorkledingmerk dat uit de grond gestampt werd door drie dames.

Mocht je je afvragen wat ‘atwyld’ betekent: het is een woord dat het drietal zelf verzon, en het moet symbool staan voor dat ene moment waarop je op het randje van je comfortzone balanceert en de adrenaline door je lijf pompt, een moment waarnaar de dames naar eigen zeggen op zoek gaan telkens ze op de motor stappen. Dat ze gepassioneerd zijn door motoren en rijden mag wel duidelijk zijn, check zeker ook hun damesmotorkledingcollectie op atwyld.com.

Onder het vintage design en het minimalistische uiterlijk van de Moto-3 zit een helm uit composietvezel in drie verschillende schaalmaten. De klep zit stevig vast met vijf drukknoppen, de visgraatsleuven in de kin zorgen voor de nodige ventilatie. De zachte, antibacteriële binnenvoering is uitneembaar en wasbaar, met de dubbele-D-sluiting maak je ‘m altijd perfect op maat vast. De Bell Moto-3 ATWYLD is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

Meer info: mybihr.com

Bell Moto-3 Atwyld

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan