Steun de Belgian Motorcycle Academy

De Belgian Motorcycle Academy geeft jong Belgisch talent een duwtje in de richting van een internationale carrière. En met succes, denk maar aan bijvoorbeeld Lorenz Luciano die na twee jaar opleiding aan de BMA in 2022 zal aantreden in de FIM Junior GP en de Red Bull MotoGP Rookies Cup, zeg maar de wachtkamer voor de Moto3.

Het inschrijvingsgeld van de Belgian Motorcycle Academy wordt bewust laag gehouden zodat het betaalbaar blijft voor jong talent. Dat ís er namelijk wel in ons land, maar vaak ontbreken de financiële middelen die de weg naar een internationale carrière mogelijk maken. En daar komt de Belgian Motorcycle Academy dus om de hoek kijken: zij bieden een betaalbare opleiding en omkadering, maar dat kan natuurlijk alleen maar dankzij de tussenkomst van een aantal grote sponsors en trouwe donateurs. En binnenkort ook dankzij jou?

Als je de Belgian Motorcycle Academy wil steunen, dan kan dat door schenking aan het Belgian Motorcycle Fund (beheerd door de Koning Boudewijnstichting), dat de BMA financieel steunt. Storten kan via onderstaande bankgegevens (vergeet zeker de correcte mededeling niet!), of via de QR-code.

Begunstigde: Koning Boudewijnstichting
Rekeningnummer: BE10 0000 0000 0404 – BIC: BPOTBEB1
Mededeling: ***019/2150/00081***

Vanaf 40 euro geeft jouw schenking recht op een fiscaal attest. Dit attest wordt jaarlijks per post afgeleverd op naam van de rekeninghouder van waaruit de schenking werd betaald en komt via de Koning Boudewijnstichting, de beheerder van het Belgian Motorcycle Fund.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan

[