Aprilia en Moto Guzzi Days van start

Moto Guzzi V100 Mandello S

Net als de andere fabrikanten, gaat ook bij Aprilia en Moto Guzzi het seizoen van start met testritten en speciale acties. Tijdens de Aprilia Days en de Moto Guzzi Days kan je uitgebreid gaan testrijden en gelden er speciale promo’s.

Aprilia Days
Bij Aprilia staan onder meer de RS 660, diens naakte broer Tuono 660  en de Tuareg 660 middenklasse adventure klaar voor proefritten. Op verschillende modellen gelden voordelen die kunnen oplopen tot 1.500 euro – al moet je daarvoor wel een gloednieuwe RSV4 Factory de showroom uit rollen. Meer info vind je op de Aprilia website.

Moto Guzzi Days
Bij Moto Guzzi staat onder meer de nieuwe Stelvio te wachten op enthousiaste testrijders; uiteraard kunnen ook de andere Guzzi-modellen proefgerede worden, denk maar aan de V100 Mandello of de V7. Ook bij Guzzi zijn tal van promo’s te scoren, meer info daarover vind je op de Moto Guzzi website.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan