Royal Enfield One Ride 2024

Royal Enfield One Ride

Zondag 22 september organiseert Royal Enfield de jaarlijkse One Ride, waarbij Enfield-rijders over de hele wereld samenkomen … en een route rijden, uiteraard.

Enfields One Ride is een van de grootste gemeenschappelijke motorritten ter wereld en is sinds de start in 2011 vaste prik op de kalender van Royal Enfield-rijders. De ritten worden gelijktijdig gehouden in meer dan 50 steden over de hele wereld; van de drukke straten van Mumbai over de Toscaanse heuvels tot Amerikaanse grootsteden en outback-routes in Australië. En natuurlijk ook gewoon in Nederland.

Iedereen die een Royal Enfield-motorfiets bezit, is welkom. Registreren kan via de Royal Enfield website of via lokale dealers. In Nederland zijn er routes gepland vanaf verschillende Royal Enfield-dealers naar het hoofdkantoor van Royal Enfield Benelux in IJsselstein. Bij aankomst is er voor alle deelnemers eten en drinken beschikbaar, zodat iedereen na afloop weer vol energie de weg op kan naar alle uithoeken van Nederland.

14.000 km in 10 weken op de Himalayan 450
Dit jaar zal Michiel Snik, redactiechef bij Mediahuis Nederland, aanwezig zijn met zijn Himalayan 450, waarop hij meer dan 15.000 km heeft afgelegd door België, Duitsland, Oostenrijk, Griekenland, Turkije, Bulgarije, Servië, Kroatië en Slovenië.

Deel

Gerelateerde artikels

Yamaha R1 Race

Yamaha R1 Race en GYTR 2025

Het was een tijdje geleden al aangekondigd: voor 2025 zou Yamaha’s R1 – die twee jaar geleden nog z’n 25ste verjaardag vierde – enkel nog

Joost Overzee

Wie wat bewaart, heeft niet veel

Twee jaar geleden kregen belangengroepen en een middelgrote gemeente het almachtige META/Facebook op de knieën: de bouw van een immens datacenter hier verderop in Zeewolde