Rideet TPMS

Rideet TPMS

Rideet lanceerde onlangs de Rideet One, een soort van ‘black box’ voor je motor met o.a. een locatiefunctie en een noodoproepsysteem dat bij een valpartij automatisch een bericht stuurt naar door jou bepaalde ICE-nummers. Daarnaast verzamelt de Rideet One ook gegevens over je motorfiets (zoals staat van de batterij) en je rit (o.a. hellingshoek en snelheid).

Het merk komt nu ook met een slimme ventieldop die bandenspanning en -temperatuur in het oog houdt. De data die het TPMS vergaart, kan geraadpleegd worden in de bijhorende app. Installatie is eenvoudig: de bestaande ventieldop vervangen door de Rideet TPMS, klaar. Het systeem is voorzien van een kleine transmitter en een batterijtje dat minstens twee jaar zou moeten meegaan.

Het bandenspanningssysteem kan zowel in combinatie met als los van de Rideet One gebruikt worden, de black box is apart te koop.

Meer info: rideet.com

Rideet TPMS

Deel

Gerelateerde artikels

Lindstrands Lund jeans

Producttest: Lindstrands Lund Jeans

Waarschuwing op voorhand, deze broek is er een uit de categorie ‘slim fit’. Oftewel, je trekt ‘m aan als een soort tweede huid en naast

Bimota by Kawasaki Racing Team

Bimota keert in 2025 terug naar WorldSBK

De Italiaanse motorfietsfabrikant Bimota treedt in 2025 terug aan in het WorldSBK kampioenschap, onder de vlag Bimota by Kawasaki Racing Team. Daarmee keert Bimota terug