Suzuki GSX-S950 onmiddellijk verkrijgbaar

De GSX-S950 is meteen bij z’n introductie een groot succes gebleken. En da’s geen verrassing, want deze strak gestylede naked is een onklopbaar pakket. De 999cc vier-in-lijn blinkt uit in souplesse, terwijl het mooi uitgebalanceerde stuurkarakter altijd het nodige vertrouwen schenkt.  

De GSX-S950 is ook in 35kW beschikbaar en dus helemaal op maat van A2-rijbewijshouders, want deze ‘duizend’ blijft te allen tijde beheersbaar en vertrouwenwekkend, ook voor minder ervaren rijders. Wel ervaren en A-rijbewijshouder? Dan kies je gewoon voor de 70 kW-versie!

Kers op de taart: de GSX-S950 is meteen verkrijgbaar. Je hoeft dus niet maandenlang te wachten om je been over het zadel te zwaaien! De GSX-S950 is er vanaf 10.799 euro.
Meer info vind je op de Suzuki-website of bij de dealer!

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er

KicXblog middelvinger

De middelvinger

De krokussen staan in bloei, de lammetjes springen door de wei, het sompige moeras (voorheen tuin) is eindelijk doorwaadbaar en de dijken worden stuk voor