Win een gratis seizoen supermoto racen

WZelos en TM Belgium geven 5 piloten de kans om deel te nemen aan een volledig Coyote Cup seizoen, verreden op TM motoren. Met de steun van partners Coyote, Dunlop, Classic 21 en het circuit van Mettet kunnen vijf deelnemers gratis deelnemen.

De Coyote Supercup is geïntegreerd in het Belgisch Kampioenschap Supermoto. Deze merkencup wordt verreden met de TM 300cc 2-takt en telt vier races die offroad en circuit combineren.

Om het gratis kampioenschap te winnen, dienen geïnteresseerde piloten af te zakken naar het Circuit Jules Tacheny te Mettet tijdens één van de twee selectiedagen. Op zondag 10 februari en zaterdag 16 maart krijgt iedereen één kans om zich tot de beste 5 piloten te kronen. Deze selectiedagen bestaan uit drie opdrachten: fysieke, theoretische en technische proeven.

Aan het einde van deze twee dagen worden 5 coureurs geselecteerd door de jury, onder toeziend oog van Fred Fiorentino, viervoudig winnaar van de Mettet Superbiker. Zij kunnen gratis deelnemen aan het hele Coyote Supercup-seizoen. Hoe kan je deelnemen? Heel eenvoudig, de kostprijs voor één selectiedag bedraagt 99 €. Iedereen is welkom vanaf 15 jaar en indien je geen “prestige en Euro-nationalen” licentie hebt bij de BMB.

De start van het kampioenschap is voorzien op zondag 12 mei in het karting circuit van Spa-Francorchamps. De andere drie races volgen over diverse circuits in België (Bilstain, Chimay, Libramont).

Met de formule “Arrive & Drive” biedt de Coyote Supercup by TM en Zelos naast de moto, ook de totale logistieke ondersteuning. In totaal zijn er 5 supermoto’s beschikbaar voor deze wedstrijd en worden er nog 5 supermoto’s aan de start verwacht die naar partners en klanten gaan.
 
Alles is ontworpen om de ervaring zo veel mogelijk te vereenvoudigen: de piloot arriveert, trekt zijn pak aan stapt op z’n TM SMX 300cc! Het enige wat de piloot nog rest is een licentie afnemen bij de BMB. Als de piloot geen eigen uitrusting heeft, kan hij deze bij Zelos huren (afhankelijk van beschikbaarheid).

De registratiemodule voor de selectiedagen en alle praktische informatie is te vinden op onze website: http://www.zelos.be/nl/coyote-supercup/

Deel

Gerelateerde artikels

MV Agusta Superveloce Arsham

MV Agusta Superveloce Arsham

Het lijkt wel alsof iemand bij MV in al z’n enthousiasme de Superveloce heeft verward met uit de kluiten gewassen Sinterklaaschocolade, een andere verklaring hebben

KicXstart december 2023

Knallend het nieuwe jaar in!

Knallend het nieuwe jaar in? Dan mag je natuurlijk de KicXstart Eindejaarspecial 2023 niet missen! Inmiddels een traditie, dit extra dikke decembernummer waarbij we op

KicXstart abonnement

Goede voornemens!

Goede voornemens? Je hoeft er eigenlijk maar één te onthouden: een abonnement op KicXstart! Niets meer missen van het laatste motornieuws, de mooiste reportages, de