Vrij rijden met sport/toermotor 7 juli

Onze partner Clubmot, organisator van motoropleidingen, motorreizen en circuitcursussen, organiseert op woensdag 7 juli 2021 een dagje vrij rijden voor sport- en toermotoren op het circuit van Mettet.

Veiligheid primeert bij Clubmot, zodat iedereen vol vertrouwen het circuit op kan in de gepaste groep, van beginnende tot zeer ervaren rijders. Doel van een Clubmot-circuitervaring is een onvergetelijke dag met focus op rijvaardigheid. Rondetijden vormen dus niet de opperste doelstelling, belangrijk is dat elke rijder/rijdster een topdag beleeft ongeacht zijn of haar niveau, en achteraf op de openbare weg de vruchten plukt van de aangescherpte rijvaardigheid. Er wordt professioneel omgesprongen met eventuele niveauverschillen, voor haantjesgedrag is uiteraard geen plaats.  

Ook zo’n zin gekregen in een onvergetelijke circuitdag met Clubmot? Inschrijven kan hier op de Clubmot-website, meer info over de Clubmot-circuitdagen vind je hier. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de organisatie!

Deel

Gerelateerde artikels

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.