Vanuit je zetel de musea van BMW, Ducati en Harley-Davidson bezoeken? Het kan!

Om de lockdown even net wat interessanter te maken dan wat het is, gooien BMW, Ducati en Harley-Davidson de virtuele deuren van hun musea open.

Met Google Earth bieden de verschillende motorfietsfabrikanten je de kans om een virtuele wandeling te maken doorheen hun museum. Natuurlijk is het niet te vergelijken met een echt bezoek aan het museum, maar de virtuele ervaring is minstens even interessant.

Museo Ducati

Het Museo Ducati in Bologna presenteert de volledige geschiedenis van zowel hun fabrieksracers als reguliere productiemodellen. Klik om verder te gaan op de afbeelding.

Harley-Davidson museum

Als je de geschiedenis van Harley-Davidson onder de loep wilt nemen, klik dan op de onderstaande afbeelding:

BMW-museum

Het BMW-museum kan je bekijken door enkele punten aan te klikken, waardoor je een 360°-beeld hebt van de omgeving van het gekozen punt. Klik even door via de volgende foto.

Deel

Gerelateerde artikels

Ducati DesertX Rally

Ducati introduceert DesertX Rally

Met de slogan ‘Race Wilder’ – een mens moet íets verzinnen – lanceert Ducati een Rally-versie van de DesertX, die op een aantal cruciale punten

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd