Toolbag en documentenmapje

Toolbag

Wat? Een tasje om het gereedschap van je BMW GS(A) netjes op te bergen in de toolbox. En een documentenmapje, dat ook.

Waarom? Omdat élke koffer op een BMW GS(A) een binnentasje verdient. En omdat je de boorddocumenten van je motor anders toch maar kwijtgeraakt in een van de achttien zakken van je adventurepak.

Hoe werkt het? Het kan niet anders dan dat er op de designafdeling van BMW Motorrad iemand werkt die betaald wordt om uit te vissen waar er op de motor ‘open ruimte’ gecreëerd kan worden. Accessoirefabrikanten van het genre Wunderlich en Touratech vullen die ‘open ruimte’ immers graag in met onmisbare extraatjes zoals een toolbox aan de binnenkant van het linker kofferrek. En dan zijn er accessoirefabrikanten zoals GS Emotion die een opbergtasje maken om je tools in de toolbox netjes op te bergen. Want ook in je toolbox (die je slechts één keer om de vier jaar openmaakt) mogen de spulletjes best ordentelijk georganiseerd zijn. Dat opbergtasje van GS Emotion is dan weer te koop via Boxerpower, snappie?

In dezelfde categorie ‘Handige spulletjes waarvan niemand wist dat ze bestonden’ heeft Boxerpower een documentenmapje in de aanbieding dat je met velcro aan de binnenkant van een kofferdeksel kunt kleven. Zo heb je meteen alles bij de hand als Oom Agent je aan de kant zet.

Meer info: boxerpower.nl

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan