Toolbag en documentenmapje

Toolbag

Wat? Een tasje om het gereedschap van je BMW GS(A) netjes op te bergen in de toolbox. En een documentenmapje, dat ook.

Waarom? Omdat élke koffer op een BMW GS(A) een binnentasje verdient. En omdat je de boorddocumenten van je motor anders toch maar kwijtgeraakt in een van de achttien zakken van je adventurepak.

Hoe werkt het? Het kan niet anders dan dat er op de designafdeling van BMW Motorrad iemand werkt die betaald wordt om uit te vissen waar er op de motor ‘open ruimte’ gecreëerd kan worden. Accessoirefabrikanten van het genre Wunderlich en Touratech vullen die ‘open ruimte’ immers graag in met onmisbare extraatjes zoals een toolbox aan de binnenkant van het linker kofferrek. En dan zijn er accessoirefabrikanten zoals GS Emotion die een opbergtasje maken om je tools in de toolbox netjes op te bergen. Want ook in je toolbox (die je slechts één keer om de vier jaar openmaakt) mogen de spulletjes best ordentelijk georganiseerd zijn. Dat opbergtasje van GS Emotion is dan weer te koop via Boxerpower, snappie?

In dezelfde categorie ‘Handige spulletjes waarvan niemand wist dat ze bestonden’ heeft Boxerpower een documentenmapje in de aanbieding dat je met velcro aan de binnenkant van een kofferdeksel kunt kleven. Zo heb je meteen alles bij de hand als Oom Agent je aan de kant zet.

Meer info: boxerpower.nl

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner