Stylmartin Vertigo Air

Stylmartin Vertigo Air

Wij denken bij ‘Vertigo’ voornamelijk aan een film van Hitchcock, maar dat zal wel weer aan ons hoge boomergehalte liggen. Onder het motto ‘Ride & Hike’ ontwikkelde Stylmartin eerder al de Vertigo WP, een stevige (waterdichte) motorschoen die het comfort en de stabiliteit van een stevige wandelschoen combineert met de protectie die een motorschoen biedt.

Met de zomer in aantocht lanceert het merk nu ook de Air-versie, die is uiteraard niet waterdicht maar moet bij warme temperaturen wel de nodige verluchting garanderen. De bovenlaag bestaat uit een mix van suède en mesh, terwijl de binnenschoen voorzien is van een anatomisch microgeperforeerd voetbed met een schokabsorberende laag die het comfort tijdens het wandelen moet vergroten.

CE-gecertificeerde protectie rondom de voet en hiel plus D3O-protectie bij de enkels zorgt voor de nodige bescherming tijdens het rijden. Met het oog op de veiligheid kunnen de veters weggestopt worden in een speciaal daartoe voorziene pocket op de tong van de schoen. Kwestie van niet achter een voetsteuntje te blijven haken en zo grandioos op je doos te gaan… De Vertigo Air is beschikbaar in de maten 38 tot en met 47.

Meer info: stylmartin.it

Stylmartin Vertigo Air

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan