Stickertuning voor GSX-8S en R  

Suzuki stickerset

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met een ruim aanbod aan stickersets om je GSX te personaliseren. Voor de naakte GSX-8S zijn er tien verschillende sets, voor de sportiever gestylede GSX-8R zijn het er acht.

Voor de Suzuki GSX-8S omvat elke set een tankpad, wielstriping en stickers voor flyscreen, onderspoiler en duoseatcover (optionele accessoires). Voor de Suzuki GSX-8R omvat elke set eveneens een tankpad, wielstriping en de stickers voor de onderspoiler. Ook zijn er stickers voor optionele accessoires, zoals de duoseatcover. Hoewel het Suzuki MotoGP-team al lang opgedoekt is, is er voor de GSX-8R ook een GP-stickerset die refereert naar de Team Suzuki ECSTAR GSX-RR uit de MotoGP – met zelfs een sticker voor de contactsleutel.

Suzuki stickerset

Alle stickersets voor de Suzuki GSX-8S en GSX-8R zijn online te bestellen, dat kan hier voor de GSX-8S en hier voor de GSX-8R, of natuurlijk ook gewoon bij de dealer. Voor de 8S zijn de sets er vanaf 250 euro, de 8R stickerset is er vanaf 300 euro. Voor de GP-stickerset tel je 350 euro neer.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R

Kort getest: Kawasaki Ninja ZX-6R

Niet zo heel lang geleden dachten we de laatste supersport toch echt uitgezwaaid te hebben en nu staan de fabrikanten opeens weer in de rij

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er