RST Ranger

RST Ranger

Elke motorrijder met wat kilometers op de teller weet dat het op de motor meestal te warm, te koud of te nat is. Voor al die ‘te’ omstandigheden heb je kleding nodig die je kunt aanpassen, zoals de RST Ranger: een adventure jas als een soort van Zwitsers zakmes. De jas zelf is voorzien van een keur aan ventilatieopeningen die je uiteraard opent als het stervensheet is in de woestijn van Marokko.

In het rugpaneel is gelukkig plaats voor een optioneel drinksysteem waarvan je de slang door de jas naar voren kunt leiden. De opbergzak onderaan de rug kan je losritsen en als een heuptasje dragen. Ga je de bergen in, dan rits je de gevoerde binnenjas in de Ranger, een donsjas die je na je motorrit ook gewoon casual kunt dragen.

Word je op een regenbui getrakteerd, dan trek je de SinAqua waterdichte jas over de Ranger aan. De harde protectoren op de schouders worden aangevuld met Level 2 protectoren op schouders, ellebogen, rug en borst; maar je kan de Ranger ook voorzien van RST’s airbagsysteem.

Meer info: www.mybihr.com

Deel

Gerelateerde artikels