Royal Enfield Slide School Benelux

Royal Enfield Slide School

Zo heel af en toe valt er een heel cool persbericht in onze mailbox. Zoals dit: Royal Enfield heeft in samenwerking met flattrack-rijder Maikel Dijkstra een heuse Flat Track Academy op poten gezet.

Dat het merk daarvoor de handen in elkaar geslagen heeft met de regerend 2022 Dutch Flat Cup kampioen is geen verrassing, Maikel Dijkstra treedt in de Europese Flat Track series aan met een speciaal gebouwde Interceptor Twin FlatTrack. De Flat Track Academy zal de drijvende kracht zijn achter een groot aantal Slide School-evenementen op verschillende circuits in de Benelux, Frankrijk en Duitsland, waar motorliefhebbers kunnen leren flattracken, hun rijvaardigheid verder aanscherpen en/of verfijnen.

Royal Enfield Slide School

Royal Enfield zet daartoe de FT411 (op basis van de Himalayan) in, die ontwikkeld werd op aangeven van professionele flattrackers in de VS en Engeland. De Himalayan is licht en gemakkelijk te hanteren, waardoor het de perfecte basis is om met vertrouwen te leren sliden. De FT411 zal exclusief worden gebruikt in de Slide Schools van Royal Enfield.

Geïnteresseerden kunnen hun plaats reserveren via de Flat Track Academy website, alle ervarings- en rijvaardigheidsniveaus zijn welkom.

Royal Enfield Slide School

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja 7 Hybrid

Kort getest: Kawasaki Ninja 7 Hybrid

De wereld verandert en de motoren veranderen langzaam maar zeker mee. Kawasaki zet flink in op alternatieve manieren van voortstuwing, getuige ook de presentatie van

Alpinestars

Hoe doen ze het: Alpinestars

In de serie ‘Hoe doen ze het?’ trekken we iedere maand naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt