Royal Enfield One Ride 2022

Zondag 18 september organiseert Royal Enfield de One Ride, waarbij Enfield-rijders over de hele wereld samenkomen … en een route rijden, uiteraard.

Voor de Belgische editie van dit wereldwijde event worden Royal Enfield-rijders uitgenodigd bij de One Ride van Motos DeDeck in Chastré/Walcourt. Na ontvangst met koffie, croissants en koffiekoeken vertrekt de toerrit naar brouwerij en museum Super des Fagnes. De opbrengst van de Royal Enfield One Ride gaat naar een goed doel, dit jaar is Treedom de officiële Europese partner.

Overigens kan er kan bij verschillende Enfield-dealers verzameld worden, om vervolgens aan te sluiten bij het programma van Motos DeDeck. Neem contact op met de plaatselijke Royal Enfield-dealer voor meer informatie, wil je graag deelnemen aan de One Ride dan is aanmelden verplicht. Ook dat kan bij je dealer.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.