Royal Enfield One Ride 2022

Zondag 18 september organiseert Royal Enfield de One Ride, waarbij Enfield-rijders over de hele wereld samenkomen … en een route rijden, uiteraard.

Voor de Belgische editie van dit wereldwijde event worden Royal Enfield-rijders uitgenodigd bij de One Ride van Motos DeDeck in Chastré/Walcourt. Na ontvangst met koffie, croissants en koffiekoeken vertrekt de toerrit naar brouwerij en museum Super des Fagnes. De opbrengst van de Royal Enfield One Ride gaat naar een goed doel, dit jaar is Treedom de officiële Europese partner.

Overigens kan er kan bij verschillende Enfield-dealers verzameld worden, om vervolgens aan te sluiten bij het programma van Motos DeDeck. Neem contact op met de plaatselijke Royal Enfield-dealer voor meer informatie, wil je graag deelnemen aan de One Ride dan is aanmelden verplicht. Ook dat kan bij je dealer.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R

Kort getest: Kawasaki Ninja ZX-6R

Niet zo heel lang geleden dachten we de laatste supersport toch echt uitgezwaaid te hebben en nu staan de fabrikanten opeens weer in de rij

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er