Royal Enfield Meteor 350 in het nieuw

Ruim twee jaar na de introductie heeft de Meteor 350 zich ontpopt tot een populaire opstapper. Al kunnen ook ervaren rijders hem zeker smaken, zo bevestigde Onze Man indertijd bij de lancering.

“De Meteor laat zich eenvoudig manoeuvreren, geholpen door een zalig kleine draaicirkel. De dikke stamper laat zich vergevingsgezind rijden en de gezonde, maar bescheiden 20,2 pk en 27 Nm volstaan ruimschoots om in de betonnen jungle met het verkeer mee te komen of op een zondagmiddag totaal je eigen ontspanning te vinden”, klonk het toen.

“Maar de Meteor 350 is zoveel meer dan vervoer; hij biedt een vorm van motorrijden zoals motorrijden ooit bedoeld is, geholpen door een doordacht afgewogen mix van klassiek (geluid, looks) en modern (injectie, Tripper). En met zijn indrukwekkende afwerking en bouwkwaliteit is hij als vanouds Made like a Gun”, sloot hij af.


Die fijne motor is nu dus leverbaar in drie extra kleurstellingen: Fireball Blue, Fireball Matt Green en Supernova Red. Dat maakt een totaal van maar liefst tien kleurtjes waaruit je kan kiezen voor de Royal Enfield Meteor 350.

De nieuwe Meteor 350 Fireball is verkrijgbaar vanaf september, de Stellar en Supernova uitvoeringen zijn er vanaf november. In België is de Meteor er vanaf 4.799 euro, in Nederland vanaf 5.399 euro. Meer info vind je op royalenfield.com.

Deel

Gerelateerde artikels

Koopgids 2023

De KicXstart Koopgids 2023 is er!

De jaarlijkse KicXstart Koopgids is een unieke bundeling van alle motoren die in Nederland verkrijgbaar zijn: het meest complete modeloverzicht dat je kunt vinden, met

Honda ATC250R

Uit de oude doos: Honda ATC250R

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

KicXstart

De KicXstart website is vernieuwd!

Om het nieuwe jaar in stijl af te trappen, hebben we een gloednieuwe, supercomplete website gelanceerd! Vanaf nu kan je op Kicxstart.nl terecht voor de