Royal Enfield Meteor 350 in het nieuw

Ruim twee jaar na de introductie heeft de Meteor 350 zich ontpopt tot een populaire opstapper. Al kunnen ook ervaren rijders hem zeker smaken, zo bevestigde Onze Man indertijd bij de lancering.

“De Meteor laat zich eenvoudig manoeuvreren, geholpen door een zalig kleine draaicirkel. De dikke stamper laat zich vergevingsgezind rijden en de gezonde, maar bescheiden 20,2 pk en 27 Nm volstaan ruimschoots om in de betonnen jungle met het verkeer mee te komen of op een zondagmiddag totaal je eigen ontspanning te vinden”, klonk het toen.

“Maar de Meteor 350 is zoveel meer dan vervoer; hij biedt een vorm van motorrijden zoals motorrijden ooit bedoeld is, geholpen door een doordacht afgewogen mix van klassiek (geluid, looks) en modern (injectie, Tripper). En met zijn indrukwekkende afwerking en bouwkwaliteit is hij als vanouds Made like a Gun”, sloot hij af.


Die fijne motor is nu dus leverbaar in drie extra kleurstellingen: Fireball Blue, Fireball Matt Green en Supernova Red. Dat maakt een totaal van maar liefst tien kleurtjes waaruit je kan kiezen voor de Royal Enfield Meteor 350.

De nieuwe Meteor 350 Fireball is verkrijgbaar vanaf september, de Stellar en Supernova uitvoeringen zijn er vanaf november. In België is de Meteor er vanaf 4.799 euro, in Nederland vanaf 5.399 euro. Meer info vind je op royalenfield.com.

Deel

Gerelateerde artikels

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.

Suzuki GSX-S950

Suzuki deelt nieuwe kleurtjes uit

Yep, het is weer die tijd van het jaar: in afwachting van het echte modelnieuws komen de fabrikanten alvast met de nieuwe kleurstellingen voor modeljaar