Rijderswissel MotokicX GPmanager

In de running voor de winst in de MotokicX GPmanager competitie? Of snode plannen om serieus terrein goed te maken en toch die Suzuki TL1000R te winnen? Let dan goed op, de tijd voor de rijderswissel is weer aangebroken! 

Vanaf maandag 28 september tot vrijdag 9 oktober, tussen de GP’s van Catalunya en Le Mans, mag je maximaal twee coureurs van je team inwisselen voor andere coureurs uit dezelfde klasse.

Om gebruik te maken van deze eenmalige optie om je teamsamenstelling te wijzigen, betaal je € 2,95. Maak van tevoren een berekening of deze ‘strategische wijziging’ jouw team nog aan de eindoverwinning kan helpen. Maar onthoud dit: de twee winnende teams van vorig jaar meldden zich pas na afloop van de Italiaanse Grand Prix voor het eerst in de top 10. Een uitzonderlijke prestatie, ingezet door een geniale teamwissel van de beide managers tijdens de zomerstop.

Wissel rijders

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart GP Special 2024

Licht uit, GP Special aan!

Het GP-seizoen staat op punt van beginnen en wil je tot in de puntjes voorbereid aan de start staan dan is dit 148 pagina’s dikke

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat