Orcal in een nieuw jasje

En dan spreken we niet direct over de modellen van het Franse merk, maar wel over de website. Nu is het mogelijk om van alle modellen gedetailleerde informatie terug te vinden en alle nieuwtjes omtrent Orcal te vernemen. Ook alle 21 Orcal-dealers zijn nu handig in kaart gebracht.

Orcal is een Frans merk met productiefaciliteiten in China. Het merk wordt sinds 2015 door BW Import gepromoot in de Benelux. Orcal focust zich op lichte retro en sportieve motorfietsen, van 125 tot 300cc. Zo is de Astor het meest klassieke model van Orcal.

De Sirio is dan weer een scrambler-variant van de Astor. Het 125cc motorblok is gebaseerd op een Yamaha-motor. De NK01 is het zwaardere broertje in het gamma met zijn 300cc-motor, een klassieke motorfiets met invloeden uit de scramblerwereld.

Bezoek nu de vernieuwde website voor meer informatie over de modellen: www.orcal.be

Deel

Gerelateerde artikels

Ducati DesertX Rally

Ducati introduceert DesertX Rally

Met de slogan ‘Race Wilder’ – een mens moet íets verzinnen – lanceert Ducati een Rally-versie van de DesertX, die op een aantal cruciale punten

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd