Orcal in een nieuw jasje

En dan spreken we niet direct over de modellen van het Franse merk, maar wel over de website. Nu is het mogelijk om van alle modellen gedetailleerde informatie terug te vinden en alle nieuwtjes omtrent Orcal te vernemen. Ook alle 21 Orcal-dealers zijn nu handig in kaart gebracht.

Orcal is een Frans merk met productiefaciliteiten in China. Het merk wordt sinds 2015 door BW Import gepromoot in de Benelux. Orcal focust zich op lichte retro en sportieve motorfietsen, van 125 tot 300cc. Zo is de Astor het meest klassieke model van Orcal.

De Sirio is dan weer een scrambler-variant van de Astor. Het 125cc motorblok is gebaseerd op een Yamaha-motor. De NK01 is het zwaardere broertje in het gamma met zijn 300cc-motor, een klassieke motorfiets met invloeden uit de scramblerwereld.

Bezoek nu de vernieuwde website voor meer informatie over de modellen: www.orcal.be

Deel

Gerelateerde artikels

Bimota Tesi H2

Kort getest: Bimota Tesi H2

Door het verrassende samenwerkingsverband met grootmacht Kawasaki, zag het exclusieve Bimota zijn kans schoon een eigen archeologische vondst af te stoffen, de Tesi-naafbesturing uit de

GASGAS Espargaro Portimao test 2023

Wie is … GASGAS ?

What’s in a name: het gaat hard voor GASGAS sinds het merk in 2020 aankondigde de race-activiteiten uit te breiden naar het asfalt met een