Orcal in een nieuw jasje

En dan spreken we niet direct over de modellen van het Franse merk, maar wel over de website. Nu is het mogelijk om van alle modellen gedetailleerde informatie terug te vinden en alle nieuwtjes omtrent Orcal te vernemen. Ook alle 21 Orcal-dealers zijn nu handig in kaart gebracht.

Orcal is een Frans merk met productiefaciliteiten in China. Het merk wordt sinds 2015 door BW Import gepromoot in de Benelux. Orcal focust zich op lichte retro en sportieve motorfietsen, van 125 tot 300cc. Zo is de Astor het meest klassieke model van Orcal.

De Sirio is dan weer een scrambler-variant van de Astor. Het 125cc motorblok is gebaseerd op een Yamaha-motor. De NK01 is het zwaardere broertje in het gamma met zijn 300cc-motor, een klassieke motorfiets met invloeden uit de scramblerwereld.

Bezoek nu de vernieuwde website voor meer informatie over de modellen: www.orcal.be

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart blog

Paradijsvogels

Rondsloffend over de parking op de top van de Oberalppas begon het pas echt toch me door te dringen. Waar zijn ze gebleven? En dan

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar