Op poleposition met de TT Special – Nu in de winkel!

KicXstart TT Special 2023

Hollen naar de winkel (of de deurmat) want de KicXstart TT Special is er! Dat betekent natuurlijk ruim aandacht voor de TT met het programma, wie is wie, een interview met Jack Miller, een experimentje met Zonta… En uiteraard kun je ook kaartjes winnen voor de race-zondag! Verder o.a. tests van de Ducati Scrambler Icon, Yamaha Niken GT en Yamaha R125, plus een powernaked vergelijk met de BMW M 1000 R, Ducati Streetfighter V4 S en Yamaha MT-10 SP. Dat … en nog veel meer lees je in de nieuwe KicX!

TT Special 2023

TT Special: Programma
Wie, wat, waar, alle info over de 92ste Dutch TT van Asse

TT Special: Wie is Wie in de TT
MotoGP, Moto2, Moto3

TT Special interview Miller

TT-SPECIAL: Interview Jack Miller
Publiekslieveling Jack Miller maakte afgelopen winter de overstap van het fabrieksteam van Ducati naar Red Bull KTM. O ja, en hij trouwde. Een openhartig gesprek.

TT Special Zonta van den Goorbergh

TT Special: TT tegen de richting in
Moto2-coureur Zonta van den Goorbergh kent Assen op z’n duimpje. Maar wat nu als we letterlijk de boel eens omdraaien?

TT Special BMW M 1000 R Ducati Streetfighter V 4 S Yamaha MT-10 SP

Vergelijk BMW M 1000 R vs. Ducati Streetfighter V4 S vs. Yamaha MT-10 SP
Mag het ietsje meer zijn? Als het aan BMW en Ducati ligt wel, getuige twee nakeds die ieder ruimschoots de 200 pk-barrière doorbreken. De MT-10 SP is het meest extreme uit Japanse keuken, maar is dat genoeg?

TT Special Ducati Scrambler Icon

Ducati Scrambler Icon
Voer voor hipsters of toch ook ‘gewoon’ een leuke motor? Wij vlogen naar Spanje om de laatste incarnatie van de hipste vogel uit de Ducati-stal eens van dichtbij te bekijken…

TT Special Yamaha Niken GT

Yamaha Niken GT
Wat de boer Ni-ken(t)… Drie wielen betekent voor de puristen onder ons al snel één wiel te veel. Maar wat nu als je met twee wielen voor opeens veel harder een bocht door kan?

TT Special Yamaha R125

Yamaha R125
Yamaha pakte het kleine scheurijzer beet voor 2023 en het blijkt dat je er nu ook buiten het circuit prima mee uit de voeten kan…

TT Special Mooiste van de straat

Mooiste van de Straat: Alex Barros’ Honda NSR500V
Erik van Loon is vooral een naam waarbij Dakar-belletjes gaan rinkelen. Maar hij is ook ex-motorcoureur en liefhebber van het zuiverste water, getuige deze bijzondere parel.

TT Special Craig Breedlove

Craig Breedlove
Hoewel de naam misschien niet meteen een belletje doet rinkelen, was Breedlove een tijdje de snelste motorrijder ter wereld. En misschien is hij dat wel voor altijd…

TT Special Hoe Doen Ze Het Brembo

Hoe doen ze het? Brembo
Brembo is niet alleen een stevige speler in de automotive industrie, het is binnen de motorwereld ook een naam die klinkt als een klok. Een kijkje achter de Kilometro Rosso.

Verder in dit nummer
R3 & R7 Cup • Startgrid • Shortshift • Showroom • De Garage • Pitbox • Column Overzee • De Gier Graaft Door • …

Deel

Gerelateerde artikels