Nieuwe kleuren voor Suzuki Hayabusa en SV650

Met het nieuws dat er her en der stekkers werden uitgetrokken – bijzonder jammer toch, voor een merk van dat kaliber – zou je bijna vergeten dat Suzuki ook gewoon nog steeds een line-up heeft en motoren verkoopt. Zowel vlaggenschip Hayabusa als de SV650 – blijft een dijk van een motor, ook na al die jaren nog – krijgen drie nieuwe kleurstellingen.

Voor modeljaar 2023 is de Hayabusa leverbaar in contrasterend Pearl Vigor Blue gecombineerd met Pearl Brilliant White, Metallic Thunder Gray met opvallend Candy Daring Red en in ingetogen Metallic Mat Black in combinatie met Glass Sparkle Black.

Bij de SV650 worden de kleurstellingen Glass Sparkle Black en Metallic Reflective Blue gecombineerd met een licht gekleurd antraciet frame en velgen. De sportieve kleurcombinatie Glass Sparkle Black met Solid Iron Gray krijgt een grijs frame en rode velgen aangemeten. De nieuwe kleuren van beide modellen zouden al beschikbaar zijn bij de dealer.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan