Nieuwe Indian toerbuffel: Indian Pursuit

Indian komt met een nieuwe toerbuffel op basis van de Challenger bagger. De Indian Pursuit is voorzien van alle luxe die je al dan niet nodig hebt terwijl je de horizon achterna zit.

De Pursuit maakt in de basis dus gebruik van de Challenger. Fundering is de geweldige, vloeistofgekoelde 1.796cc vierkleps V-twin die opgetrokken lijkt uit pure natuurkracht. Dat betekent 121 pk, maar vooral 178 Nm. Dynamische tractiecontrole en hellingshoekgevoelig ABS houden een oogje in het zeil terwijl je naargelang de omstandigheden cruiset in Rain-, Standard- of Sport-modus.


De Indian Pursuit is voorzien van een hoger, instelbaar scherm en beenbescherming met ingebouwde speakers die verbonden zijn aan het notoir uitgebreide Indian infotainmentsysteem. Het 7″ TFT-touchscreen is uitgerust met Apple Car Play, gps en hopen informatie over de Pursuit. Het zadel is een comfortabeler, verwarmd exemplaar met de mogelijkheid om ook een duo mee te nemen; die krijgt trouwens extra steun in de rug dankzij de standaard topkoffer. Optioneel kan je het comfort nog verbeteren middels de elektronisch instelbare FOX achterveer die de veervoorspanning regelt.

De Pursuit is er in twee versies: Dark Horse (Black Smoke, Silver Quartz Smoke) en Limited (Black Metallic).

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki GSX-8R

Kort getest: Suzuki GSX-8R

Na jarenlange focus op naked bikes nemen meer en meer merken plots een sportieve allrounder op in de line-up. Geen hardcore supersport maar een naked

Classic Superbike Roadtrip

KicX Classic Superbike Roadtrip 2024!

Zorg dat je erbij bent, 13 t/m 15 september organiseert KicXstart de eerste editie van de Classic Superbike Roadtrip! Drie dagen sturen, knallen, lachen en