Nieuwe dashboards voor Yamaha Tracer 7, nieuwe naam voor XSR700

De Yamaha Tracer 7 en Tracer 7 GT krijgen voor modeljaar 2023 een nieuw 5 inch dashboard en verbeterde remmen. De Tracer 7 GT wordt daar bovenop iets beter gewapend voor het echte toerwerk.

Zowel de Tracer 7 als de Tracer 7 GT krijgt een 5 inch groot TFT-kleurendashboard dat via bluetooth en de Yamaha MyRide-app aan je telefoon wordt gekoppeld zodat je inkomende oproepen, e-mails en berichten op het dashboard kunt zien. De bedieningsknoppen werden aan het nieuwe dashboard aangepast.

Het binnenwerk van de voorvork van de Tracer 7 en de Tracer 7 GT werd opnieuw bekeken voor een uitgebalanceerder rijkarakter, de veervoorspanning is gemakkelijk instelbaar. De dubbele remschijven in het voorwiel zijn voortaan exemplaren met een diameter van 298 mm. De Tracer 7 GT krijgt nieuwe, twintig liter grote, harde zijkoffers die in meerdere kleuren beschikbaar zijn terwijl het nieuwe Touring-windscherm 92 mm hoger en 70 mm breder is dan voorheen. Het comfortzadel is dan weer van schuim van verschillende hardheden gemaakt om je zo lang mogelijk comfortabel op de motor te houden. De montageplaat van de topkoffer maakt nu deel uit van de standaarduitrusting van de motor en moet de stijfheid van het frame verhogen om op die manier een strakkere besturing te bieden.

XSR700: nieuwe naam en kleuren

In de marge nog melden dat de XSR700 vanaf modeljaar 2023 als XSR700 Legacy door het leven gaat. Technisch identiek aan de XSR700 zoals we die nu kennen, maar dan in de kleurstelling Speedblock Silver.

In de marge nog melden dat de XSR700 vanaf modeljaar 2023 als XSR700 Legacy door het leven gaat. Technisch identiek aan de XSR700 zoals we die nu kennen, maar dan in de kleurstelling Speedblock Silver.

Deel

Gerelateerde artikels

Koopgids 2023

De KicXstart Koopgids 2023 is er!

De jaarlijkse KicXstart Koopgids is een unieke bundeling van alle motoren die in Nederland verkrijgbaar zijn: het meest complete modeloverzicht dat je kunt vinden, met

Honda ATC250R

Uit de oude doos: Honda ATC250R

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

KicXstart

De KicXstart website is vernieuwd!

Om het nieuwe jaar in stijl af te trappen, hebben we een gloednieuwe, supercomplete website gelanceerd! Vanaf nu kan je op Kicxstart.nl terecht voor de