Nieuw: Royal Enfield Meteor 350 Aurora

Royal Enfield Meteor 350 Aurora

Naast de nieuwe Himalayan, stelde Royal Enfield vorige week op de EICMA ook een nieuwe reeks voor van hun Meteor 350 cruiser: de Aurora, verkrijgbaar in Aurora Blue, Aurora Green en Aurora Black.

De Aurora situeert zich tussen de Meteor 350 Stellar en Meteor 350 Supernova, en krijgt een hele rimram retro-elementen aangemeten: spaakwielen, een shiny verchroomd motorblok en een dito uitlaatsysteem. Alu stuurcomponenten en standaard Tripper-navigatie maken het plaatje af. Verder krijgt de Aurora-reeks een luxueus toerzadel en zijn de 350cc cruisertjes standaard uitgerust met Tripper-navigatie en ledkoplamp.

1_Royal Enfield Meteor 350 Aurora

Daarnaast kregen ook de bestaande Meteor 350 Fireball , Stellar en Supernova reeksen een update. Bij de Supernova gaat het een ledkoplamp en alu stuurcomponenten, de Stellar is nu standaard uitgerust met de Tripper-navigatie en de Fireball wordt geleverd met zwart als standaard stockkleur. Meer info op de Royal Enfield website.

1_Royal Enfield Meteor 350 Aurora
1_Royal Enfield Meteor 350 Aurora

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan