Neem je agenda en noteer: Ghent Motor Event 2021!

Na drie érg geslaagde jaargangen van het GME kunnen we ons inbeelden dat jullie met z’n allen hadden uitgekeken naar de editie van 2020, die in juni laatstleden had moeten plaatsvinden. Helaas strooide COVID 19 roet in het eten, waardoor we beslisten om een jaartje over te slaan en er in 2021 opnieuw een flinke lap op te geven. Kwestie van die belofte alvast vorm te geven, kozen we alvast een nieuwe datum voor de vierde editie van GME.

Neem jullie agenda er even bij en blokkeer alvast zondag 6 juni 2021, voor een dag vol testritten, een heuse bikers market, Adventure World, een custom-, caféracer- en scrambler-meeting, een kunstenaars- en ambachtendorp, een uitgestippelde tourroute en veel, veel meer. Tot dan?

Meer info verschijnt binnenkort op de Facebookpagina van het GME.

 class=

Deel

Gerelateerde artikels

Mugello

MotoGP-circuits: Mugello

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.

BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR: winglets en 200 pk

Na de S 1000 R en S 1000 RR wordt nu ook BMW’s sportieve allrounder overgoten met een flinke scheut M-saus. Dat betekent onder meer een setje vleugels. Op