MV bouwt een Superveloce Special voor MOTORbeurs Utrecht… en wil jouw inbreng!

MV Agusta Superveloce Special

Ter gelegenheid van MOTORbeurs Utrecht eind februari zal MV Agusta Benelux een Superveloce customizen. Het thema? De rijke geschiedenis van MV Agusta in de Benelux.

Dan denken we bijvoorbeeld aan Ago die wint in Assen in 1973; of Read die in de 1974 GP van België de kopstart pakt, heel de race leidt én de overwinning pakt op een MV 500 met winglets… Woefie Art zal instaan voor het design, maar voor inspiratie doet MV Agusta Benelux graag een beroep op jou!

Alle tips, ideeën, filmpjes of grafische elementen die deze Superveloce uniek kunnen maken zijn welkom bij Dries Waeyaert van MV Agusta Benelux: dries.waeyaert@mvagusta.com. De drie beste ideeën worden vereeuwigd op de Superveloce Special (die uiteraard te zien én te koop is op MOTORbeurs Utrecht) en beloond met een weekend gratis MV Agusta rijden!

MV Agusta Superveloce Special

Deel

Gerelateerde artikels

Brno

Uit de oude doos: Circuit van Brno

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

Indian politie

Politie test Indians

Als toevoeging aan de vloot onopvallende surveillancevoertuigen overweegt het Team Motorondersteuning Politie Landelijke Eenheid de inzet van Indian motorfietsen. Dat lees je goed, het Team