MV bouwt een Superveloce Special voor MOTORbeurs Utrecht… en wil jouw inbreng!

MV Agusta Superveloce Special

Ter gelegenheid van MOTORbeurs Utrecht eind februari zal MV Agusta Benelux een Superveloce customizen. Het thema? De rijke geschiedenis van MV Agusta in de Benelux.

Dan denken we bijvoorbeeld aan Ago die wint in Assen in 1973; of Read die in de 1974 GP van België de kopstart pakt, heel de race leidt én de overwinning pakt op een MV 500 met winglets… Woefie Art zal instaan voor het design, maar voor inspiratie doet MV Agusta Benelux graag een beroep op jou!

Alle tips, ideeën, filmpjes of grafische elementen die deze Superveloce uniek kunnen maken zijn welkom bij Dries Waeyaert van MV Agusta Benelux: dries.waeyaert@mvagusta.com. De drie beste ideeën worden vereeuwigd op de Superveloce Special (die uiteraard te zien én te koop is op MOTORbeurs Utrecht) en beloond met een weekend gratis MV Agusta rijden!

MV Agusta Superveloce Special

Deel

Gerelateerde artikels

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.