MotoGP Assen: Win een duoticket met CFMoto!

CFMoto is het eerste Chinese merk ooit dat met een eigen team meestrijdt in een van de categorieën van de MotoGP. Het CFMOTO-Prüstel Moto3-team wordt aangestuurd door niemand minder dan ex-wereldkampioen Thomas Luthi.

De Spaanse piloot Carlos Tatay wist dit jaar zelfs al een poleposition te behalen aan boord van zijn appelblauwzeegroene Moto3-machine. Helaas knikkerde hij er vorig weekend niet alleen zichtzelf, maar ook Ricardo Rossi en John McPhee uit.

Voor de races in Assen dit weekend heeft BW Import, de CFMoto-invoerder voor de Benelux, zowaar een duoticket te geef voor de Stekkenwal-tribune op zondag!

Wil jij dat duoticket voor zondag in de wacht slepen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar sarah@motorrijder.be met het antwoord op onderstaande vraag. Dat kan tot donderdag 23 juni 2022 12:00 ’s middags, de winnaar wordt dezelfde dag nog persoonlijk gecontacteerd en krijgt de tickets per mail toegestuurd.

  • In welke GP vertrok Carlos Tatay dit jaar vanaf de pole in de Moto3?

Als je dit weekend dan toch in Assen bent, vergeet dan niet om even langs te lopen op de CFMoto-stand op het TT Festival in het centrum van Assen, op vrijdag van 19u30 tot middernacht en op zaterdag van 20u tot middernacht.  

En zondag duimen maar voor @xaviartigas43 en @carlostaty99!!

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart

De KicXstart website is vernieuwd!

Om het nieuwe jaar in stijl af te trappen, hebben we een gloednieuwe, supercomplete website gelanceerd! Vanaf nu kan je op Kicxstart.nl terecht voor de

MV Agusta toch niet failliet

Meestal als een bedrijf surseance van betaling aanvraagt, is een faillissement onafwendbaar, maar bij MV Agusta dan weer net niet. Het merk maakt net zo

Kawasaki Ninja ZX-4RR

Groene gifkikker in aankomst: Ninja ZX-4R!

Kawasaki verrast met de introductie van de nieuwe Ninja ZX-4R. Een frisse, kleine, hoogtoerige vier-in-lijn die oude (ZXR400) tijden doet herleven. Nog meer goed nieuws,