MotoGP 20 nu verkrijgbaar

Milestone lanceert MotoGP 20 voor zowat alle gangbare spelconsoles . Ideale timing als je het ons vraagt. Door de vele opgeschorte MotoGP-races is het nu mogelijk om de schade virtueel in te halen.

Naar eigen zeggen is deze opvolger van MotoGP 19 realistischer dan ooit. Zo zal je rekening moeten houden met het brandstofmanagement en asymmetrische bandenslijtage. Misschien wel één van de coolste features van deze game is de ‘historische mode’. Zo is het mogelijk om bepaalde legendarische racers en GP-motoren te ontvangen naargelang je vordert in het spel.

De release komt ietwat onverwacht, normaalgezien zou het spel pas binnen 2 maanden verkrijgbaar zijn voor het grote publiek. Ongetwijfeld een toegeving van Milestone om de coronaperiode ietwat dragelijker te maken. Sommige content van MotoGP 20 zal pas binnen enkele maanden verkrijgbaar zijn. Begin mei komt een update van het MotoGP 2020 seizoen, eind mei een update van de Moto2 en Moto3 en eind juni de toevoeging van de MotoE-klasse.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.