MKC opent pop-up outlet in Breda

MKC pop-up outlet

Motorkledingketen MKC opent vanaf vrijdag 3 maart een pop-up store in Breda. Tot eind mei wil MKC in de pop-up store overjaarse kleding uit zijn achttien filialen in België, Nederland en Oostenrijk verkopen met kortingen tot 80 %.

De MKC pop-up store is ondergebracht in het voormalig pand van MotoPort Breda aan het Spinveld 29 in 4815 HR Breda. Naast motorkleding van Richa, Alpinestars, REV’IT! en Dainese zal MKC er ook helmen en accessoires aanbieden. Het betreft allemaal nieuwe kleding en accessoires van vorige modeljaren die de deur uit moet om in de achttien winkels van MKC plaats te maken voor de 2023-collectie. De kortingen zijn dan ook navenant.

“We waren al een hele tijd op zoek naar een locatie om een pop-up store neer te zetten. Dat we uiteindelijk het voormalige pand van MotoPort in Breda kunnen gebruiken is een uitgelezen kans. Breda ligt vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens zodat de pop-up store zowel voor Vlaamse als Nederlandse klanten vlot bereikbaar is”, verduidelijkt Lewis Rigaux, Director Business Unit Retail bij MKC. De pop-up store is elke week van woensdag tot en met zondag geopend, elke donderdag is er koopavond tot 21 uur. MKC verwacht dat de pop-up store tot eind mei geopend zal blijven. Alle info op www.mkcmoto.com.

MKC pop-up outlet

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki GSX-8R

Kort getest: Suzuki GSX-8R

Na jarenlange focus op naked bikes nemen meer en meer merken plots een sportieve allrounder op in de line-up. Geen hardcore supersport maar een naked

Classic Superbike Roadtrip

KicX Classic Superbike Roadtrip 2024!

Zorg dat je erbij bent, 13 t/m 15 september organiseert KicXstart de eerste editie van de Classic Superbike Roadtrip! Drie dagen sturen, knallen, lachen en